GodswMobile Contacts Transfer

GodswMobile Contacts Transfer 2.1

Wissel contacten uit tussen je telefoon en je pc

VOOR

  • Snelle synchronisatie
  • Eenvoudige interface

TEGEN

  • Geen simkaart-backups

Goed
7

Met GodswMobile Contacts Transfer sla je contactpersonen uit je telefoon op, in een bestand op je computer. De contacten slaat de software op in een TXT- of een CTS (ClipTrakker Clipboard)-bestand.

Beginnen met GodswMobile Contacts Transfer is eenvoudig. De software bestaat uit twee uitvoerbare bestanden, 1 voor je pc en 1 voor je telefoon. De interface is minimalistisch en daardoor erg helder: we krijgen een Backup- en een Restore-knop voorgeschoteld. Om de twee softwarecomponenten (voor pc en je mobiel) met elkaar te laten communiceren heb je ActiveSync nodig.

Contactpersonen bekijk je in een lijst of individueel, desgewenst voeg je een foto toe aan enkele van je contacten. Je slaat met GodswMobile Contacts Transfer contactpersonen op uit je simkaart of uit Outlook, hoewel in deze versie alleen de laatstgenoemde optie beschikbaar is.

Wil je je contactpersonen uit je telefoon opslaan op je pc dan is dit een handige oplossing. Het is jammer dat de simkaart-synchronisatie in deze versie niet werkt, desalniettemin sla je eenvoudig je Outlook-contacten op.

Meeste downloads Agenda & Kalenders voor Windowsmobile

Meer
GodswMobile Contacts Transfer

Download

GodswMobile Contacts Transfer 2.1

Beoordelingen about GodswMobile Contacts Transfer